Li Grègne - Langlire

2-9 oktober 2009
In het hart van de Hoge Ardennen, op een paar kilometer van de Baraque de Fraiture, ligt deze grote vakantiewoning. Ze straalt een onvergelijkelijke sfeer uit, onder meer door het veelvuldig gebruik van hout en de centrale open haard. Haar eersteklasuitrusting (sauna, speelkamer, slaapkamers met eigen badkamer) en de grote ruimte maken het tot de ideale plaats voor een verblijf met uw familie of onder vrienden. Er zijn tal van wandelingen mogelijk vanuit de vakantiewoning.

De bijzonder ruime en luxueuze gîte van 550 m², gebouwd in 2006, die uitkijkt op de kleine vallei van la Ronce en het gehucht Langlire is de vakantieplaats bij uitstek ! De vakantiewoning is uitgerust met 10 slaapkamers, allen met privé badkamer en geeft 22 volwaardige slaapplaatsen, 2 kinderbedden en 4 babyslaapplaatsen. De woonkamer meet 20 op 6 meter. De salon is uitgerust met een plasma TV van 107 cm, een bar met open haard, een tweede zitplaats, een eetkamer en een aangrenzende keuken voorzien van alle luxe comfort.

Op het gelijkvloers bevindt zich een kamer voor minder validen en een kamer voor 4 personen met 2 stapelbedden. Op de bovenverdieping zijn er 8 slaapkamers met twee bedden waarvan zes slaapkamers van een extra kinderbed voorzien zijn. Op deze verdieping hebt u ook toegang tot de grote speelzaal met biljart, voetbaltafel en hometrainer (2). Verder is er de sauna met douche en een zithoek met plaats voor 12 personen met een 2e LCD-tv van 101 cm. Er is een privé parkeerplaats voor 8 auto’s, 4 auto’s kunnen onder de carport staan. De omheinde tuin is 3600 m² met een panoramisch uitzicht op de omgeving. Plaats en luxe vindt u hier in volle natuur. Bijgaande foto’s zijn stille getuigen.