EIFEL

5-12 oktober
Het vakantiehuis “Zur schönen Aussicht” biedt met 8 modern ingerichte slaapkamers, allen met eigen douche toilet en wastafel plaats voor groepen tot 18 personen.
Door de centrale ligging van het huis is het de ideale uitvalsbasis om de gezellige wijnfeesten te bezoeken. Ook is het outlet centrum in Bad Münstereifel, de Nürburgring, en de gezellige stadjes Ahrweiler en Altenahr met hun historische stadskernen zeker een bezoek waard. Zoals nog meer uitstapjes die u van af deze basis kunt maken.
Na terugkeer van al deze uitstapjes, wandelingen of fietstochten is het heerlijk om te ontspannen in de grote sauna, die in de rustige, beschutte, intieme tuin met zijn relaxstoelen en banken uitnodigt om tot rust te komen. De gastronomische ingerichte keuken met zijn professionele oven, afwasmachine, 2 inductieplaten met elk 4 kookvelden is de droom van elke hobbykok.
Op het zonneterras met in de buitenkeuken een ingebouwde gas- grill is het heerlijk genieten van het uitzicht op de berg de Hohe acht, de Nürburgring en het prachtige Ahrdal en maakt uw vakantie kompleet.
Een lekker biertje of wijntje drinken of een gezellig feestje bouwen, dat kan aan de gezellige ruime bar.