de ‘vakwerkschuur’, Hombourg (B)

1-8 oktober 2021
Kasteelboerderij de ‘Vakwerkschuur’ bevindt zich midden in natuurgebied de Voerstreek. Dit prachtige 16-persoons vakantiehuis is voorzien van alle moderne gemakken en comfort maar heeft zijn authentieke karakter niet verloren.
Naast het kabbelende beekje de Gulp, kunt u hier optimaal genieten van de bijzondere flora en fauna. Dit sfeervolle vakantiehuis voor 8 tot 16 personen is zeer geschikt voor een vakantie of een weekend weg met familie, vrienden of zakelijke relaties. De unieke ligging in combinatie met de bloeiende omgeving zorgen ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen op landgoed Ten Hof.
In de omgeving zijn er diverse fietsroutes en wandeltochten. Bij dit 16-persoons vakantiehuis komt u volledig tot rust in het bourgondische Zuid-Limburg.
Hombourg ligt bij de Voerstreek, gelegen op een steenworp afstand van de Belgische Ardennen en de Hoge Venen. De streek is geschikt om te wandelen en fietsen op de vele wandelpaden en fietspaden. Daguitstapjes kunnen gemaakt worden naar de diverse oude steden in de buurt. Maastricht is een uitstapje waard, net zoals Aken (Aachen), de stad van Karel de Grote. Ook het oude centrum van Luik oftewel Liege is een bezoekje waard.