ARDENNEN

30 september - 7 oktober 2022
Gite Ardennais is een gezellig Familie vakantiehuis, landelijk en zeer rustig gelegen in het kleine, pittoreske dorpje Fraiture met amper 100 inwoners, in het prachtige stuk natuurgebied van de skipiste Baraque de Fraiture, op één na hoogste gelegen punt in de Belgische Ardennen.

Een ideaal Familie vakantiehuis voor een korte of langere vakantie, samen met uw familie – vrienden en zeker ideaal met (klein) kinderen, tot max 16 personen. Achter het vakantiehuis ligt een grote, compleet omheinde tuin van liefst 1250m2 met terras en een praktische overdekte BBQ plaats. Open keuken, van alle gemakken voorzien en met horeca apparatuur o.a. vaatwasser-gasfornuis+gasoven, 2 grote koelkasten+diepvriezer. Dat wordt samen koken aan en achter de gezellige bar. Verder de eetkamer, huiskamer is voorzien van een gezellige houtkachel.

Extra en apart een speel-leeskamer voor de kinderen, met oa tafelvoetbal, krijtbord, sjoelbak, 4 op 1 rij etc.

Op 1e verdieping zijn de 6 familieslaapkamers, allen zijn voorzien eigen privé badkamer, met vernieuwd sanitair, regen-/handdouches. Heel de bovenverdieping is voorzien van een hygiënische tegelvloer in houtlook.